top of page
102.png

CeZe

FØLG CeZe HER

  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

BIO

Cecilie Marie Moff Andersen (født April 22 , 2002) Bedre kendt som CeZe er en dansk rapper / sangskriver fra pladeselskabet Homechill Recordings.

 

CeZe startede sin tilværelse i Måløv, hvor hun i dag bor i Ølstykke og er datter af en succesfuld forretningskvinde i modebranchen.

 

CeZe har været vist i konkurrencen #Redbullmitkvarter, her fik CeZe fantastisk ros der var med til at give hende en tro på at en drøm i musikindustrien kunne blive en realitet. 

 

CeZe manglede et skub i den rigtige retning og her tilmeldte hun sig på et hold på ungdomsskolen i Ishøj. CeZe finder hurtigt ud af hun skiller sig ud i mængden som den eneste pige i fællesskabet.

Herefter bliver hun set flere tusinde gange i #Redbullmitkvarter konkurrencen og ender senere i hænderne på det danske indie pladeselskab Homechill Recordings hvor hun nu arbejdede på sin første debut single mm. 

 

Homechill Recordings var på daværende tidspunkt opholdssted for X-Faktor stjernen Kali og den internationale producer og beatmaker AJOnDaBeat.

CeZes inspiration kommer fra selveste Pede B og det yngre talent Nixen pga. deres ægthed og måde at vise på at man kan være nede på jorden selvom man lever på toppen, der er med til at vise at man kan slå igennem, så længe man tror nok på det.

CeZe gæstede sent 2021 på nyt R&B nummer fra AJ “Signaler” Dette blev CeZes første optræden nogensinde på et officielt udgivet nummer.

Hun begynder herefter på hendes første optrædelser på scener i Helsingør området og også Indre Kønbenhavn.

Her blev det så tid til at udgive hendes første og helt eget musiknummer “Back Again” der sætter lys på forhold mellem dreng / pige og hvordan drengene har det med at komme back again.

CeZe har allerede formået i sin unge alder at stå på samme scene som de amerikanske stjerner Tee Whitey & Theolodge til Forignality 2022 med hjælp af Homechill Recordings og Homechill & Sangsri!

PRESSEFOTOS

109
106
108
bottom of page