top of page
Lumii_20231021_195930729.jpg

CeZe

FØLG CeZe HER

  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

BIO

Cecilie Marie Moff Andersen bedre kendt som CeZe er en dansk uimodståelig kvindelig-rapper / sangskriver fra pladeselskabet Homechill Recordings, der kun rammer én og tyve år.

Hun lever af sin egen forretning Moffluxury som er en skønhedssalon med beliggenhed i Frederikssund. Det kommer ikke som et chok at CeZe er selvstændig da hendes mor selv er det samme, som ejer af Eelifashion og som netop har udgivet sin egen bog med navnet SKAM.

Den musikalske rejse starter i en tidlig alder hvor hun bliver set flere tusinde gange i konkurrencen #Redbullmitkvarter og hvor hun senere ender i hænderne på det danske indie pladeselskab Homechill Recordings hvor hun arbejdede på sin første debut single BACK AGAIN der tog internettet med storm og med et minimum af 30.000 visninger på TikTok, over 5.000 YouTube visninger og 2.000 Spotify streams.

- BACK AGAIN omkvædet er med tiden blevet lidt af en velkendt catchphrase da den både bliver sunget i Danmark, USA og Tyrkiet.

Homechill var på daværende tidspunkt opholdssted for X-Faktor stjernen Kali og den internationale rapper, producer og beatmaker AJ / AJOnDaBeat, som nu er CeZes faste producer og beatmaker.

Før udgivelsen af CeZes debut single BACK AGAIN var CeZes første optræden nogensinde på et udgivet nummer en gæsteoptræden på AJs virale nummer SIGNALER.

Tidligere interview om Signaler sammen med AJ (CeZes første interview nogensinde) https://www.youtube.com/watch?v=cOEgxxpxDWg&t=1218s

 

CeZe graver dybt og udtrykker sig meget personligt med sin kunst og udgiver hendes tredje nummer 20'ER med over 6.000 visninger der omhandler det med at leve med en kæreste der er narcissist, og den forvirring det skaber af at befinde sig sammen med en under manipulation og undertrykkelse.

CeZe begynder at spille til utallige begivenheder: Kulturhuset Islands Brygge, Mørkhøj Byfest, Underwerket, Super events og mange flere.

CeZe har allerede formået i sin unge alder at stå på samme scene som de amerikanske stjerner Tee Whitey, White Dude, Theolodge & NTG Windwalker og bl.a. Også de danske giganter JESSICA, Marq Bailey, Kali, Hallo! Mikkel og mange flere.

CeZe har netop udgivet nummeret "Det Ik' Dig" i samarbejde med Misfitz og har planer om at udgive helt nyt nummer d. 1 Dec 2023 kaldet "Hold Den". 

Alle elsker en underdog, og dette projekt handler om at tale tilbage til de mennesker, der ønskede at se CeZe fejle, trashe hendes udseende, ikke at tro på hendes visioner, selvom at hun nu lever af sin egen skønhedsklinik og infiltrerer musikindustrien.

Hold Den er et modangreb fra en underdog, og der er ingen tvivl om, at CeZe holder det ægte, da hun er en af ​​de få, der accepterer, hvem hun er og ikke faker den, men skriver alt fra hjertet, uanset hvor meget det gør ondt.

Og der ikke kun en udgivelse i vente, CeZe skal opvarme på scenen for den vanvittige dygtige kvindelig artist NØX i sammen med Misfitz lørdag d. 18 nov.

- Der er ingen tvivl om at CeZe holder det ægte, da hun er en af de få der forholder sig til hvem hun er og ikke faker den, men skriver alt fra hjertet, lige meget hvor ondt det gør.

PRESSEFOTOS

ceze
Lumii_20231021_195930729
CeZe (2)
bottom of page