DSC_0173.png

CeZe

FØLG CeZe HER

  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

BIO

Cecilie Marie Moff Andersen (født April 22 , 2002) Bedre kendt som CeZe er en dansk rapper / sangskriver fra pladeselskabet Homechill Recordings.

CeZe har været vist i konkurrencen #Redbullmitkvarter, her fik CeZe fantastisk ros der var med til at give hende en tro på at en drøm i musikindustrien kunne blive en realitet. 

 

CeZe startede sin tilværelse i Måløv, hvor hun i dag bor i Ølstykke og har sin egen mindre virksomhed der omhandler kosmetik mm.

Dette kom ikke som den store overraskelse da hun er datter af en succesfuld forretningskvinde.

Før CeZe blev en ung iværksætter, manglede hun et skub i den rigtige retning med musikken og her tilmeldte hun sig på et hold på ungdomsskolen i Ishøj. CeZe finder hurtigt ud af hun skiller sig ud i mængden som den eneste pige i fællesskabet.

Herefter bliver hun set flere tusinde gange i #Redbullmitkvarter konkurrencen og ender senere i hænderne på det danske indie pladeselskab Homechill Recordings hvor hun nu arbejder på sin første debut single mm. Homechill Recordings gør opholdssted for X-Faktor stjernen Kali og den internationale producer og beatmaker AJOnDaBeat.

CeZes inspiration kommer fra selveste Pede B og det yngre talent Nixen pga. deres ægthed og måde at vise på at man kan være nede på jorden selvom man lever på toppen, der er med til at vise at man kan slå igennem, så længe man tror nok på det.

Homechill Recordings tidligere kendt som Homechill Records er et selvstændigt pladeselskab, som startede tilbage i 2013 af Daniel Svensson og Alexander Egeskjold.

CeZe gæstede d. 08-10-2021 på nyt R&B nummer fra AJ: https://orcd.co/ajsignaler

Dette blev CeZes første optræden nogensinde på et officielt udgivet nummer.

PRESSEFOTOS

DSC_0168
DSC_0166
DSC_0190
DSC_0230