top of page
image00009_edited.jpg

KALI

FØLG KALI HER

 • Grå Spotify Icon
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Grey YouTube Icon
 • Grey Twitter Icon

BIO

Kaspar Andersen (født November 11 , 1985) Bedre kendt som Kali er en dansk rapper / sangskriver.

Kali har stået på samme scene som nogle af de største rappere og Djs i Danmark såsom: Pede B , DJNOIZE, Grandmaster Dee Pee & også den store amerikanske hiphop stjerne J. Ro fra gruppen Tha Alkaholiks.

Kali startede sin tilværelse i Helsingør og omegn og har været i branchen i mange år, og har været en stor del af den danske undergrund i sine unge år, hvor han startede med at deltage i diverse freestyle battles og stå på de mindre scener. 

Efter over 30 år på jorden og en masse drama og vanskeligheder, besluttede Kali sig i 2017 at tage musikken mere seriøst, og i 2018 fik han udgivet sin første udgivelse De Glemte Numre. Alt materiale på dette album er mere end 10 år gammelt, da det aldrig var blevet rørt yderligere. Homechill Recordings tog denne her beslutning og Kali fik sin ultimative mulighed for at vise hans gemte skatte hvor han forklare om hans frustrationer og andre oplevelser som teenager.

 

Kalis musik omhandler at inspirere og motivere og om et hårdt og barskt liv som flere vil kunne genkende. Homechill Recordings tidligere kendt som Homechill Records er et selvstændigt pladeselskab, som startede tilbage i 2013 af Daniel Svensson og Alexander Egeskjold.

Kali slog igennem til danskernes hjerter derhjemme i de danske stuer i år 2020 i det populære tv program X-Factor på TV2, hvor han tog scenen med storm og nåede hele vejen til et af de sidste live shows.

Her formåede Kali at lande på #22 trending på YouTube med sit rørende nummer "Hvad Jeg Ser" til X-Factors 5chair challenge.

Som Kali siger “det er alt eller ingenting” hvilket nu betyder at han nu har udgivet hans banebrydende EP “Alt eller intet” med flere af de populære numre fra X-Factor deltagelsen, hvor han genopliver dansk raps guldalder.

PRESSEFOTOS

image00009.jpeg
image00008.jpeg
image00005.jpeg
image00004.jpeg
image00007.jpeg
image00002.jpeg

"ER DET BEDSTE INDENI MIG BARE IK' NOK, SKAL JEG VIRKELIG VÆRE RIG OG BERØMT FOR AT KOMME HELT OP" - kali

TRACK RESUME

 • Kun Mig

 • Alt Eller Intet

 1.  Hvad Jeg Ser ft. Sara Langtved 

 2.  Sidste Gang

 3.  Tilgiv Mig

 4.  Ik' Flere Lege

 5.  Du Er Ik' Alene

 • Ingen Skam

 1.  Ingen Skam

 2.  Til Mine Dages Ende

 3.  Glemmer Du? ft. Oh Land

 4.  Kys Det Nu

 • De Glemte Numre

 1.  Epigoneri

 2.  Min Tur

 3.  Jalousoens Værk

 4.  Din Lille Bitch

 5.  Du Kalder Dig Far

 6.  Når Det Rammer

 7.  Helsingoranere

 8.  Danmark

 9. Sigt Og Ram

 10.  Den Nye Era

 11. Tilgivelse

 12. Vi Har Alt

 13. Støt Brysterne 

Udklip2.PNG
Udklip.PNG
bottom of page