top of page

OM OS

Homechill Recordings

Homechill Recordings er et dansk og indflydelsesrigt indie-pladeselskab der altid har haft artisten i centrum med stor fokus på artist udvikling og om at nå artistens ypperste potientale.

Homechill Recordings drives af Daniel Svensson med sin ledsager Alexander "AJ" Egeskjold  der har været i Homechill siden begyndelsen / midten af ​​2013 som rapper, producent og højre hånd for det iværksættende brand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AJ startede som rapper, og stødte på Homechill Recordings tilbage i 2013 og blev et vigtigt led i brandet med ansvar for størstedelen af produktioner og artistudvikling. 

I 2018 blev AJ set i Danmark har talent med en optræden der omhandlede det med at leve med angst, som der blev fortalt igennem hans nummer Uovervindelig som var selvproduceret og belyst af Psykiatrifonden.

Som AJ plejer at sige: "musikken er min medicin"

 

AJ  vælger år efter at fratræde sin titel som rapper og blive fast producer og beatmaker for Homechilll.

Da rapperen Kali  i 2017 ankom som et frisk pust udefra.

 

 

 

 

 

41961412_1063864410456669_46466224162844
Daniel-34.png
65996018_1256382634538178_64225643477713

Kali startede sin tilværelse i Helsingør og omegn og har været i brancen i mange år, og har været en stor del af den danske undergrund i sine unge år, hvor han startede med at deltage i diverse freestyle battles og stå på de mindre scener. 

Kali og AJ har været på scenen med nogle af de største rappere og Djs fra Danmark som Pede B, DJNOIZE, Grandmaster Dee Pee og også den store amerikanske stjerne J. Ro fra supergruppen Tha Alkaholiks.

 

Efter et liv på mere end 30 år med meget drama og vanskeligheder besluttede han sig i 2017 at blive meget seriøs med sin musik og sit personlige liv, og i begyndelsen af ​​2018 udgav han sit debutalbum De Glemte Numre på engelsk kaldet: "The Lost Tracks" Alt materialet på dette album var 10 år gammelt materiale, som han ikke ville spilde.

Kaspar Andersen (født 11. november 1985)  kendt professionelt som Kali er en daværende dansk rapper og sangskriver fra pladeselskabet Homechill Recordings.

 

 

 

 

 

 

Homechill Recordings fik det til at ske, og Kali  fik sin chance for at forklare sine frustrationer og livserfaringer som teenager.

 

Kalis musik handler om det virkelige liv, inspirerende budskaber og det hårde liv, som mange mennesker kan forholde sig til.

Kalimusik omhandler at inspirere og motivere og om et hårdt og barskt liv som flere vil kunne genkende.

Kali slog for alvor igennem til danskernes hjerter derhjemme i de danske stuer i år 2020 i det populære tv program X-FactorTV2, hvor han tog scenen med storm og nåede hele vejen til et af de sidste live shows. Hvor AJ stod for produktion af bl.a. "Hvad jeg ser" , "Sidste Gang" og "Du Ikk' Alene"

Her formåede Kali at lande på #22 trending på YouTube med sit rørende nummer Hvad Jeg Ser til X-Factors 5chair challenge.

Som Kali siger “det er alt eller ingenting” hvilket nu betyder at han nu har udgivet hans banebrydende EP Alt eller intet med flere af de populære numre fra X-Factor deltagelsen, hvor han genopliver dansk raps guldalder.

47087309_1106648489511594_41514164881016

 

Rejsen efter X-Factor, bød på ny mainstream Kali med hittet Kun Mig produceret af den fantastiske producer og beatmaker Själ.

ceze.jpg

 

Nu byder tiden på en vidunderlig ny og meget ung rap prinsesse CeZe!

Homechill Recordings opdagede CeZe via. TiKTok , da hun fremviste nogle "skrevet" freestyle videoer og her så Homechill stort potentiale.

De vidste at det var tid til at udvikle et nyt talent og at denne her chance ikke kunne gå til spilde. 

De beslutter her at få lavet et møde så hurtigt som muligt og det hele tager fart.

CeZe gæstede allerede i sent 2021 på nyt R&B nummer fra AJ “Signaler” Dette blev CeZes første optræden nogensinde på et officielt udgivet nummer.

Hun begynder herefter på hendes første optrædelser på scener i Helsingør området og også Indre København.

Her blev det så tid til at udgive hendes første og helt eget musiknummer “Back Again” der sætter lys på forhold mellem dreng / pige og hvordan drengene har det med at komme back again.

hqdefault.webp
bottom of page